onsdag 26 november 2008

Jahapp....

tilbaka i Svedala...*suck* Vilken chock...från 35+ till snö och -2 *burr*

Vi var såååå trötta när vi äntligen kom hem...men det positiva var att nu funkade allt som det skulle :-) Planet gick när det skulle, och vi var framme på Arlanda i tid...

Och när jag nu ser vad som händer i Bangkok så hade vi faktiskt en himla tur, nu sitter alla fast där? Kunde lika gärna varit vi, tur att vi bokade som vi gjorde!

Det konstiga är att vi var inne i Bangkok i torsdags, HELA dan och såg inget konstigt, inget bråk, inga demonstranter, bara vänliga leende thailändare, poliserna var lugna och avslappnade....vi t om pratade med en, för helt plötsligt stängdes alla vägar omkring oss av, alla stod stilla, kungens bileskort skulle förbi....när alla dom säkert 100 bilarna åkt förbi så startades myllret igen...

På fredagen så åkte vi hem, från Bangkoks internationella flygplats, den som blev helt ockuperad igår, även där så var allt lugnt och avslappnat...inte en tillstymmelse till några oroligheter..?

Blev verkligen helt paff när jag kom hem och att dom från i torsdags (när vi strosade runt i Bangkok) gick ut med en varning om att INTE åka till Thailand...hade vi inte en aning om? Mina barn hade varit lite oroliga efter sett nyhterna..kan ju tillägga att det inte var en enda nyhetssändning om några oroligheter på ThaiTV??

Ja,ja....skönt att vara hemma...men nu ska vi planera nästa resa :-)

Inga kommentarer: